Tjänster

Arrow
Arrow
Slider

 

Brett utbud av byggtjänster

Vi på 2Snickare tar oss an både mindre och större projekt. Våra snickare har ett brett kunnande och är väldigt måna om att kvaliteten håller högsta klass. Det som driver oss är att det alltid kommer nya utmaningar och att inget uppdrag är omöjligt. Vi själva tycker att vi har världens bästa jobb!

Vi förstår att det är svårt att hitta en bra hantverkare som man litar på, därför är en av våra hörnstenar i företaget att vi alltid tar oss an nya projekt med stor ödmjukhet och respekt. Att släppa in ett främmande företag och okända människor i sitt hem är en big deal. När man kommer hem efter en arbetsdag med barn och matkassar i händerna ska man inte behöva mötas av ett nedsmutsat hem p.g.a. att det har varit hantverkare där och jobbat. Vi på 2Snickare är mycket måna om att störa så lite som möjligt och att alltid avsluta varje arbetspass med att städa och lämna en snygg och prydlig arbetsplats efter oss.

Här nedan följer våra expertområden. Finner ni inte det ni är ute efter, slå en signal eller maila oss så hjälper vi er med hjälp från våra duktiga underentreprenörer.

 

Många lösningar – inga problem

Självklart så kan vi erbjuda total entreprenad med branchens bästa underentreprenörer!